Managed hosting door True

WTC Rotterdam verglaasd na opknapbeurt

 

De circa tweehonderd kantoren in het Beurs-World Trade Center in Rotterdam zijn uitgerust met breedbandinternet. Installateur Marconi Oranje (voorheen Nacap) heeft in opdracht van Atlantic Telecom het WTC-bedrijfsverzamelgebouw van een glasvezel-backbone voorzien. Daarbij heeft de installateur gebruik gemaakt van een zogeheten RiserCable van Draka.

Beurs-World Trade Center Rotterdam verhuurt kantoren, levert secretariële- en facilitaire diensten en beschikt over een eigen congrescentrum. Het gebbouw op de hoek Beursplein/Coolsingel was toe aan een breedbandopknapbeurt. Volgens Draka is de traditionele coax- of koperen telefoniekabel tegenwoordig onvoldoende om te voorzien in de behoefte aan hoogwaardige telecom-, dataopslag- en software as a service-faciliteiten. De optische RiserCable van Draka is aangebracht naast de koperbekabeling die er al ligt.

Vorig jaar besteedde het WTC-Rotterdam nog zijn systeembeheer uit aan Avantage. Deze activiteit kostte de facilitaire dienstverlener te veel tijd. Avantage voert het beheer van netwerk en servers op afstand uit.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3654392). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.