Managed hosting door True

PC-Ware regelt standaardsoftware voor SVB

 

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) wil meer standaardsoftware-oplossingen gaan gebruiken in plaats van applicaties zelf te ontwikkelen en te onderhouden. Om de inkoop ervan goed te regelen heeft de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland een driejarig raamcontract gesloten met PC-Ware Information Technologies. In de overeenkomst zijn opties opgenomen over een inventarisatie van de bestaande situatie en software-assetmanagement. Het contract heeft een geraamde waarde van drie miljoen euro.

SVB schreef een aanbesteding uit met als doel een softwarewederverkoper te selecteren voor de levering en dienstverlening van standaardsoftware. Het Duitse PC-Ware kwam als winnaar uit de bus. Het bedrijf regelt voor zijn klanten de softwarelicenties, geeft advies over licentieovereenkomsten en biedt software-assetmanagement aan. Ook levert PC-Ware softwarediensten, variërend van de analyse, het ontwerp en de implementatie tot helpdesk en trainingen.

PC-Ware telt wereldwijd in totaal ongeveer 1700 medewerkers. In het boekjaar 2008/2009 bereikte het een omzet van 890 miljoen euro. In Nederland houdt PC-Ware kantoor in Amsterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3654163). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.