Managed hosting door True

Quest Software neemt Bakbone over

 

Quest Software en BakBone Software hebben een definitief overnamedocument getekend voor de overname van laatstgenoemde door Quest.

BakBone is een leverancier van software voor databescherming met een hoofdkantoor in San Diego, California. Het bedrijf levert real-time continue databescherming, deduplicatie, replicatie en schijf- en tape-gebaseerde back-up en recovery. Met de overname haalt Quest heterogene technologieën voor databescherming in huis. Deze completeren het Quest-portfolio voor databescherming op virtueel, database- en applicatieniveau, inclusief vRanger Pro, LiteSpeed voor Microsoft SQL Server en Oracle, Recovery Manager voor Microsoft Exchange, SharePoint, Active Directory en SharePlex voor Oracle.

Quest verwacht een overnamebedrag van ongeveer 55 miljoen dollar te betalen, inclusief de betaling van een aantal schuldobligaties. Aandeelhouders van BakBone zullen 0,33 dollarcent per algemeen aandeel ontvangen en 1,29 dollar per voorkeursaandeel, na voltooiing van de acquisitie.

Doug Garn, ceo van Quest, zegt over de transactie: "BakBone beschikt over technologisch sterke producten en een goed ontwikkelteam. Hun producten zijn sterk aanvullend op ons portfolio. We verwachten dat de werknemers, technologieën, partners en klanten van BakBone ons gaan helpen bij het vergroten van ons marktaandeel in de markt voor databeschermingsoplossingen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3635601). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.