Managed hosting door True

Programma SaaS4Channel 2010 compleet

 

Op 24 november wordt in het Aviodrome in Lelystad de tweede editie van het SaaS4Channel-evenement gehouden. Het programma is nu compleet, met het toevoegen van Peter de Haas van Microsoft, Sam van Buuren van nederlandwerktonline.nl, Robert Stroomberg van HP en Pascal van Belleghem van McAfee.

In het ochtendprogramma ligt de nadruk op 'wat te doen als uw klant om SaaS vraagt', in de middagsessie wordt de verdieping gezocht met onderwerpen die van belang zijn bij een transformatie naar leverancier van diensten. Visionaire verhalen, praktijkvoorbeelden en praktische tips zullen elkaar afwisselen. Ook is er veel ruimte voor interactie, onder andere via Twitter onder #s4c10. U kunt zich nu registreren op www.saas4channel.nl.

SaaS4Channel 2010 wordt op 24 november 2010 in Aviodrome gehouden. Het evenement draait om de businessimpact van SaaS (software-as-a-service) op het ict-kanaal. CRN is mediapartner van het evenement.

Programma
Het interactieve programma, waaraan de deelnemers vanaf het moment van registratie mede richting kunnen geven, wordt verzorgd door experts uit de markt. Dagvoorzitter is Ruud Ramakers (ICT Office-SaaS en Cloud netwerk, mede-initiator SaaS4Channel).

Ochtendsessie: De klant wil SaaS! Wat doet u?
Partijen discussiëren over de invloed van SaaS op het kanaal vanuit diverse richtingen: leveranciers, partners en klanten. Sprekers zijn onder anderen Roland Sars (directeur BackupAgent), Kim van Brugge (directeur Portland Europe) en Rob Kurver (directeur Voipro). Een talkshow sluit de ochtendsessie af. De sprekers worden geconfronteerd met kritische vragen van collega's uit de zaal en vanuit het sociale netwerk.

Middagsessie: Help! Ik moet veranderen...
De middagsessie biedt verdieping. Op het programma staat de stand van zaken van SaaS in het kanaal aan de hand van de SaaS4Channel Monitor 2010, de veranderende rol in het kanaal en een case van een reseller die de transitie heeft volbracht. Ook zullen de uitkomsten van de rondetafelgesprekken over billing en specialisatie worden besproken. Sprekers zijn onder anderen Ruud Ramakers en Leo van Schie (Partner Performance). Ook de middag wordt afgesloten met een talkshow. Hierbij worden de sprekers geconfronteerd met kritische vragen van chef-redacteur Witold Kepinski van CRN, van collega's uit de zaal en vanuit het sociale netwerk.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3633557). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.