Managed hosting door True

Cisco komt met accessoireprogramma voor Flip Video

 

Cisco introduceert een accessoireprogramma voor zijn Flip Video-camcorders. De nieuwe 'Designed for Flip Video'-accessoirereeks bestaat in eerste instantie uit een oplader, een pocketprojector en een hoesje om iedere Flip waterdicht te verpakken. De reeks wordt in de toekomst uitgebreid met nog meer accesoires.

Een belangrijk onderdeel van het 'Designed for Flip Video'-programma is de nieuwe FlipPort. Dat is een aansluiting aan de onderkant van de nieuwe Flip UltraHD-camcorder en zal in de toekomst standaard worden op alle Flip Video-camcorders. Dankzij deze FlipPort kunnen accessoires eenvoudig worden aangesloten op de Flip-camcorder.

Nieuwe accessoires
Als deelnemer aan het 'Designed for Flip Video'-programma introduceert iGo drie nieuwe producten: de Overtime Battery extender die de batterijduur van de Flip Video verdubbelt. Daarnaast de Charge Anywhere-adapter die twee producten tegelijk kan opladen, zoals een Flip Video-camcorder en een andere usb-accessoire. Tot slot komt iGo met een nieuwe pocketprojector, waarmee Flip-gebruikers hun videoclips vanaf de camcorder kunnen projecteren en bekijken op een plat oppervlak tot een formaat dat gelijk staat aan een 70-inch televisie.

Aquapac introduceert daarnaast hoes waarmee iedere Flip waterdicht verpakt kan worden en daardoor te gebruiken bij bijvoorbeeld zeilen, snorkelen of skiën. Mike Duin: "Er zitten allerlei leuke accessoires in de pijplijn voor zowel zakelijke gebruikers als consumenten. Iedereen krijgt de Flip-ervaring waar ze naar op zoek zijn."

De accessoirelijn start nu met een aantal producten en wordt in de toekomst verder uitgebreid. Cisco werkt met verschillende bedrijven samen om tot een zo breed mogelijk aanbod van accessoires te komen voor zowel de huidige als de toekomstige apparaten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3631787). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.