Managed hosting door True

HP stapt in digital signage-markt

 

HP maakt bekend zich nu ook op de digital signage-markt te richten en introduceert een all-in-one oplossing, de SignagePlayer MP8000r. Deze is naar verwachting vanaf begin december in Nederland beschikbaar.

De oplossing bevat nieuwe software van Scala, een digital signage-bedrijf. De all-in-one HP SignagePlayer MP8000r is voor bedrijven ontworpen die hun klanten eenvoudiger en kostenefficiënter willen informeren, aldus de leverancier. De SignagePlayer MP8000r vereist bijna geen configuratie, zodat gebruikers direct aan de slag kunnen gaan. De plug-and-play oplossing is uitgerust met een HP LD4200 42-inch scherm en een mediaspeler inclusief Scala QuickStart-software.

De SignagePlayer MP8000r is specifiek ontworpen voor organisaties die op een enkele locatie of binnen een klein netwerk snel een full-featured digital signage-oplossing willen implementeren. Met de ingebouwde, professioneel ontworpen sjablonen kunnen gebruikers klanten informeren over in-store promoties, bewegwijzering weergeven en infotainment bieden, aldus HP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3630205). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.