Managed hosting door True

Tech Data organiseert Microsoft BPOS-evenement

 

Deze week start de landelijke campagne 'Altijd en overal werken'. Tech Data speelt hierop in door twee BPOS-evenementen te organiseren voor zijn resellers. Het eerste evenement, dat op 13 december plaatsvindt, is bedoeld voor resellers die nog weinig van BPOS afweten en graag willen leren wat BPOS voor hun organisatie kan betekenen. Het tweede evenement, op 17 december, is bedoeld voor huidige BPOS-resellers en is gericht op het activeren van resellers.

Tijdens het evenement zullen vragen als: 'Hoe kan BPOS mijn business helpen, hoe zorg ik dat BPOS mijn huidige manier van software-inkomsten blijft waarborgen en hoe zorg ik dat BPOS een aanvulling op mijn portfolio wordt', beantwoord worden. Tevens krijgt de reseller de kans om vragen te stellen aan Microsoft. Thijs Verhoeven, program marketing manager bij Tech Data Nederland, zegt: 'Software is de grote initiator voor de ontwikkeling in it; het is de basis voor ontwikkeling en de start van vele nieuwe oplossingen. De softwaremarkt staat op het punt om compleet te veranderen. Cloud computing, virtualisatie en hosting zijn termen die steeds vaker te horen zijn in de markt. Is nu de tijd aangebroken voor BPOS? Een betere vraag is: "Bent u al klaar voor BPOS?" Met beide BPOS-evenementen proberen wij onze resellers zoveel mogelijk informatie te geven, waardoor ze BPOS op de juiste manier in hun organisatie kunnen positioneren.'

Met de Business Productivity Online Suite (BPOS) van Microsoft werken bedrijven volgens Tech Data slimmer samen en communiceren ze beter, waar en wanneer ze maar willen. Zij kunnen agenda's delen, veilig mobiel werken, eenvoudig documenten delen en vinden en online vergaderen met beeld en geluid. Daarnaast krijgen ze inzicht in de bereikbaarheid van medewerkers. Met BPOS biedt Microsoft klanten van resellers de keuze om naast het implementeren van software in hun eigen netwerk nu te profiteren van nieuwe mogelijkheden als online dienst. Het is snel te implementeren, altijd up-to-date, veilig en overal toegankelijk. De Tech Data BPOS-evenementen zorgen dat de reseller in één middag weet wat BPOS voor hem kan betekenen, aldus de distributeur. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3630173). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.