Managed hosting door True

Amacom verhuist naar Den Bosch

 

The Amazing Company uit Schijndel gaat verhuzien naar industrieterrein de Brand in 's-Hertogenbosch. Op 1 maart 2011 wordt het kantoor betrokken. Dat betekent dat net voor carnaval Schijndel voor 's-Hertogenbosch verruild wordt.

Daarmee krijgt Den Bosch er een nieuwe it-dienstverlener bij, want Amacom verzorgt de verkoop en distributie van de grote merken in consumentenelektronica, zoals flatscreens en camera's, ten behoeve van internet- en fysieke winkels in Nederland. Amacom's zustermaatschappij Megami, importeur van Toshiba, is al betrokken bij het Bossche sociale leven door het onlangs aangegane sponsorcontract met FC Den Bosch. Directeur en geboren Bosschenaar Theo Engels zegt trots te zijn dat de naam 's-Hertogenbosch voortaan op het briefpapier gaat prijken.

Het in 1999 opgerichte familiebedrijf maakt een groei door en kon zijn verkoop en logistieke activiteiten niet meer op de locaties in Schijndel uitvoeren. Het nieuwe kantoor biedt een moderne omgeving aan de ruim 75 medewerkers die nodig zijn om de verdere groei te realiseren. Van crisis dus geen sprake bij Amacom. 'Online is booming en het einde is nog lang niet in zicht', aldus Dick Engels, sales director van Amacom.

In de loop van het jaar wordt ook het nieuwe logistiek centrum opgeleverd van waaruit de goederen over heel Nederland worden gedistribueerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3630152). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.