Managed hosting door True

Davilex wordt Microsoft Gold Certified Partner

 

Davilex, ontwikkelaar van administratieve software voor het mkb, heeft de status Microsoft Gold Certified Partner behaald met de competentie Independent Software Vendor (ISV).

Met het toekennen van de status spreekt Microsoft zijn vertrouwen uit in Davilex. Ray van de Mortel, algemeen directeur van Davilex, is erg blij met deze erkenning: "Het behalen van de Microsoft Gold Certified Partner-status is een nieuwe mijlpaal. Deze status bewijst eens te meer dat we een deskundige, betrouwbare partner zijn. Groot voordeel van dit partnerschap is dat Microsoft de Gold-partners voortdurend op de hoogte houdt van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we in een vroeg stadium kennis en ervaring opdoen met de nieuwste technologieën en deze vertalen naar onze eigen software."

Davilex levert professionele administratieve software voor ondernemers binnen het mkb. De producten en diensten bieden een totaaloplossing voor de (startende) ondernemer die zelf, zonder uitgebreide kennis van boekhouden, zijn administratie wil bijhouden en beheren. Van boekhouden tot relatiebeheer, van orderbeheer tot facturatie; alle dagelijkse administratieve taken kunnen hiermee eenvoudig en overzichtelijk ingevoerd worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3622634). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.