Managed hosting door True

Kyocera Mita wil via partners mds verkopen

 

Printing- en copierleverancier Kyocera Mita Nederland heeft de laatste maanden wat nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt. Voor it- resellers en kantoorautomatiseeders werden nieuwe producten op de markt gebracht. Dit voetbalseizoen is de leverancier ook sponsor van ADO Den Haag. Verder spoort het bedrijf resellers aan om de managed document services (mds) te gaan verkopen.

Deze zomer heeft ADO Den Haag heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met Kyocera Mita als naamgever van het stadion van de Haagse Eredivisieclub. Etienne Hendriks, general manager van Kyocera Mita: "Wij zijn bijzonder blij met deze deal. Het ADO Den Haag stadion ligt op een voor ons zeer interessante locatie. Jaarlijks rijden er miljoenen automobilisten langs en we verwachten dan ook dat we met deze stap verder bouwen aan onze naamsbekendheid. Daarnaast heb ik een zwak voor ADO Den Haag; ik kom zelf uit Den Haag en draag de club een warm hart toe. Kyocera Mita was al enige tijd betrokken bij diverse activiteiten van de club en dat zal in de toekomst verder toenemen. Ik zie deze samenwerking als een optimale kans voor beide partijen om samen te werken aan een mooie toekomst."

Producten

In het najaar heeft Kyocera Mita Nederland de eerste Ecosys A4-kleurenmultifunctionals (mfp's) aangekondigd. De FS-C2026mfp en de FS-C2126mfp zijn snelle en veelzijdige machines die operationele kosten verlagen en weinig verbruiksmaterialen nodig hebben. Het Japanse bedrijf kondigt ook twee nieuwe machines aan in de zwart-wit A4 mfp-lijn. De compacte FS-3040mfp en FS-3140mfp lasermultifunctionals zijn flexibel, snel en kostenefficiënt en daarmee heel geschikt voor drukke werkgroepen met een hoog documentvolume.

John Talakua, customer support manager van Kyocera Mita Nederland, zegt dat zijn bedrijf nu ook zijn managed document services (mds) via partners aan eindgebruikers wil verkopen. Mds gaat verder dan mps (managed print services) omdat mps zich uitsluitend richt op de output, terwijl mds het gehele documenten-outputproces optimaliseert - van documentenopname tot archiveren, maar ook de werkprocessen, de beveiliging en de effecten voor het milieu, aldus Talakua. Mds kan de outputkosten met ongeveer 30 procent reduceren, het stroomlijnt outputbeheer, verkleint het takenpakket van de it-afdeling en reduceert de ecologische impact van printers en multifunctionals, aldus de Japanse leverancier.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3621711). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.