Managed hosting door True

Dupaco voert Novell PlateSpin-producten

 

Dupaco voert vanaf 1 november 2010 het complete Novell PlateSpin-portfolio. De producten voor virtualisatie en workload management van Novell's Platespin maken het mogelijk kritieke Windows, Linux en Unix workloads te migreren tussen fysieke en virtuele omgevingen.

PlateSpin is in staat workloads te analyseren die in aanmerking komen voor virtualisatie of verplaatsing. Daarbij zijn consolidatiescenario's op te zetten, te testen en live te migreren zonder dat de gebruiker daarvan iets merkt. Tevens biedt de disaster recovery software van PlateSpin Protect oplossingen bij het uitvallen van workloads en herstelt deze met enkele muisklikken.
Harry van den Bergh, account executive bij Novell: "Dupaco heeft zich de afgelopen jaren bewezen als distributeur met veel toegevoegde waarde. We zien dan ook met vertrouwen deze samenwerking tegemoet. Hierdoor kan Dupaco complete oplossingen aanbieden op het gebied van intelligent workload management."

Mike Timmer, product manager Novell bij Dupaco: "Wij zijn al enige tijd geïnteresseerd in het PlateSpin-portfolio en krijgen hier veel vraag naar vanuit de markt. Deze oplossingen bieden ondersteuning voor 32-bits en 64-bits Window- en Linux-servers en voor alle hypervisors, waaronder Citrix XenServer, Microsoft Hyper-V, VMware ESX en ESXi en Xen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3617837). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.