Managed hosting door True

Red Hat zoekt partners voor opensourcevirtualisatie

 

Red Hat heeft virtualisatie-partners benoemd tot Premier Partner. De leverancier van opensourceoplossingen zoekt nog meer partners.

Opensourcevirtualisatie wint aan populariteit onder Europese bedrijven. Het is dan ook de bedoeling dat de nieuwe partners het aandeel Red Hat Enterprise Virtualization in Europa vergroten. De vier nieuwe partners, Grouplink (Duitsland), Kelway (UK), Redpill Linpro (Noorwegen) en SCC (Spanje), beschikken over de expertise om eindgebruikers een gecombineerd productaanbod te leveren. Ook voor de Nederlandse en Belgische markt zoekt de leverancier virtualisatiepartners.

De partners bieden cloud computing-oplossingen die gebaseerd zijn op Red Hat-technologie. De leverancier verzorgt technische trainingen in Red Hat Enterprise Virtualization en de partners kunnen daarmee hun eigen expertise van virtualisatietechnologie aanvullen en klanten een breed opensourceplatform voor virtualisatie bieden.

'Dankzij het gecombineerde aanbod van ons en onze in virtualisatie gespecialiseerde partners kunnen klanten hun hardware en operationele kosten verminderen', aldus Gertjan Vaessen, SI sales manager Red Hat NL. ‘Aangezien Red Hat Enterprise Virtualization een fundamentele technologie is voor onze cloud strategie hebben partners toegang tot de kennis en technologie om een langetermijnstrategie op het gebied van cloud computing op te bouwen. Voor de Nederlandse en Belgische markt zijn we nog op zoek naar extra Premier Partners.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3616808). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.