Managed hosting door True

Communicativ krijgt Microsoft Gold-status

 

Communicativ, opgericht in februari 2010, heeft flinke ambities op het gebied van Microsoft Exchange, Lync (voorheen OCS) en BPOS. Microsoft heeft het bedrijf nu benoemd tot Gold-partner.

Communicativ speelt in op de grote behoefte bij bedrijven aan ervaren Exchange-, Lync- (voorheen OCS) en BPOS-specialisten. "We vullen een behoefte in van zowel eindgebruikers als system integrators door expertise te leveren tijdens de advies-, ontwerp- en implementatie-fase van projecten. Vaak is deze kennis onvoldoende aanwezig bij de betrokken systeembeheerders en hebben zij behoefte aan een klankbord voor complexe vraagstukken voordat zij een bepaald design gaan implementeren. Maar ook tijdens migraties en verstoringen bieden wij een helpende hand", vertelt oprichter Eric Hartsink.

Microsoft heeft nu de MVP (Most Valuable Professional)-status toegekend aan het bedrijf. Deze status wordt toegekend aan personen die beschikken over uitzonderlijke kennis en ervaring van een bepaalde productgroep en voor de voortrekkende en ondersteunende rol die zij spelen in de online communities.

De specialisten van Communicativ schrijven regelmatig op het internationale blog van Redgate, Simpletalk. Daarnaast houden zij de Nederlandse community op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de nieuwste versie van Microsoft's Exchange en Office Communication Server, genaamd Lync.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3616679). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.