Managed hosting door True

VisiOn ISP Gold-partner van Axis

 

VisiOn Integrated Security Projects, een merkonafhankelijke system integrator van oplossingen op het gebied van (sociale) veiligheid en beveiliging, heeft van Axis Communications de Gold-status ontvangen.

VisiOn ISP heeft deze Gold-status verkregen op basis van het opgebouwde commitment. Zo heeft VisiOn ISP onder meer Axis-camera's ingezet bij diverse tijdelijke en permanente cameratoezichtprojecten in de openbare ruimte, het openbaar vervoer, de zorg, de retail en in het bijzonder bij grootschalige concerten, evenementen en grote dancefeesten waar tijdelijke mobiele cameraoplossingen worden gevraagd.

Epko van Nisselrooij, RSE, sales & marketing manager bij VisiOn ISP: "Wij zetten de netwerkcamera's van Axis onder meer in op al onze tijdelijke mobiele projecten. Het grote voordeel van de camera's is dat zij doorgaans eenvoudig te installeren zijn, de kwaliteit hoogstaand is en ze bovendien ip-gebaseerd zijn, zodat we overal en altijd toegang hebben tot live-beelden. Dat wij nu de Gold-status hebben gekregen vinden wij een grote eer."

Edwin Beerentemfel, business development manager Axis Communications: "We zijn verheugd VisiOn ISP als Gold-partner te mogen verwelkomen. Deze status heeft het bedrijf onder meer gekregen omdat het gericht is op dezelfde marktsegmenten als wij, de trainingen volgt die we aanbieden en bovendien staat voor kwaliteit en oplossingsgerichtheid."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3603634). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.