Managed hosting door True

Altec Lansing opent hoofdkantoor in Amsterdam

 

Altec Lansing heeft een Europees hoofdkantoor geopend in Amsterdam. De leverancier van audio-docks, speaker-sets en hoofdtelefoons wil vanuit de hoofdstad zijn Europese sales, marketing en support gaan aansturen. Bovendien is Tord Nybleus aangesteld als regional director Benelux.

De eerste service-medewerkers zijn inmiddels in het kantoor in Amsterdam gevestigd. De komende tijd staat een uitbreiding van het team op de planning.

Tord Nybleus krijgt de eindverantwoordelijkheid voor de Benelux-markt. Hij heeft deze rol al twee jaar voor Scandinavië, en zal de twee functies nu combineren. Hiervoor was hij Sales Manager bij Plantronics. Eerder werkte Nybleus 15 jaar bij Ericsson in verschillende sales-functies.

"Nu Altec Lansing weer een volledig zelfstandig bedrijf is, ontstaat er een flexibele, snelgroeiende onderneming met enorm veel mogelijkheden. Ik krijg de kans om echt weer ondernemend bezig te zijn binnen een bedrijf met een fantastische muziekhistorie. Het is inspirerend om te werken met mensen die zeer gepassioneerd zijn en alles kunnen en weten op het gebied van geluidskwaliteit", aldus Tord Nybleus.

Adrian Bedggood, EMEA manager Altec Lansing: "De opening van het kantoor in Amsterdam en de aanstelling van Tord maken deel uit van onze strategie om nog beter op de kaart te komen. Onze producten zijn geliefd bij de kenners, en we willen een nog veel breder publiek aanspreken met onze natuurlijke geluidskwaliteit. Tord zal daar met al zijn ervaring een centrale rol in spelen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3600509). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.