Managed hosting door True

Avnet introduceert DPI ScannenNaarExact Software

 

Sinds kort is de door Avnet Technology Solutions ontwikkelde DPI ScannenNaarExact software voor resellers beschikbaar.

De DPI ScannenNaarExact Software automatiseert het proces waarbij de facturen handmatig gecontroleerd, verwerkt en opgeslagen worden. Met deze software is het mogelijk om alle inkomende facturen digitaal te bekijken, te verwerken en te archiveren in het Exact boekhoudpakket. Het is zelfs mogelijk om met de DPI ScannenNaarExact Software de crediteur, het inkoopnummer en bedragen te vinden en de facturen automatisch te boeken op de juiste grootboekrekeningen.

De DPI ScannenNaarExact Software werkt zowel hardware als software onafhankelijk. Dit betekent dat het dus niet uitmaakt met welk merk of type document scanner of multifunctional u scant, of met welke capture software de gebruiker werkt. Daarnaast biedt de DPI ScannenNaarExact Software ook de mogelijkheid om facturen te verwerken die de gebruiker digitaal aangeleverd krijgt.

"De Exact Software partners kunnen met de DPI ScannenNaarExact Software hun klanten nog beter van dienst zijn, doordat ze kunnen inspelen op de steeds groter wordende vraag naar een oplossing die automatisch alle inkomende facturen digitaal kan verwerken en archiveren", aldus Jeroen Kant, Account Manager Document Imaging Solutions.

De DPI ScannenNaarExact Software is een certified Exact Add-on.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3591921). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.