Managed hosting door True

Mirjam Roos wordt operationeel manager bij Infotheek

 

Vanwege de sterke groei heeft Infotheek zijn organisatie uitgebreid met een project management office.

Per 1 oktober 2010 is Mirjam Roos bij Infotheek benoemd als operationeel manager. Tot voor kort was zij werkzaam als gerechtssecretaris bij het Gerechtshof in Den Haag. Infotheek en Roos zijn echter geen onbekenden van elkaar; tot begin 2009 was zij ook al circa zeven jaar werkzaam als onder meer projectleider bij Infotheek. Ze wordt naast het project management office ook verantwoordelijk voor de marketing en public relations, het call center, de facilitaire dienst, personeelszaken, recruitment en juridische zaken.

Jordy Kool, commercieel directeur van Infotheek, is uiterst content met de terugkeer van Roos: "De groei van de organisatie in combinatie met de veelheid aan projecten bieden ruimte aan versterking van het managementteam en met haar halen we een deskundige, ervaren en gedreven manager aan boord. Verder levert de terugkeer van een voormalige werkneemster ons uiteraard een praktisch voordeel op: zij kent de weg en zal snel up-to-speed zijn. En dat laatste is zeker noodzakelijk; ze kan meteen aan de slag met een volle agenda."

Roos is enthousiast over haar nieuwe functie bij haar ‘oude' werkgever: "Ik ben Infotheek altijd in de media blijven volgen, en met trots. De filosofie, het personeelsbeleid en de dynamiek van het bedrijf vormden voor mij, naast de veelzijdigheid aan werkzaamheden, redenen om deze uitdaging aan te gaan. De komende jaren mag ik met mijn team een inhoudelijke bijdrage gaan leveren aan de verdere groei van Infotheek. Het zal mijn taak zijn om een optimaal rendement te realiseren met de beschikbare resources. Ik beschouw de verdere professionalisering van de interne organisatie en ondersteuning van de salesafdelingen als mijn belangrijkste taken, waarbij uiteraard kwaliteit hoog in het vaandel zal blijven staan."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3591176). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.