Managed hosting door True

Nobel en VCD Infra Solutions kiezen HP Networking

 

Twee kanaalpartners van HP kiezen voor de netwerkproducten van de fabrikant. Nobel en VCD Infra Solutions zullen voor hun gehele netwerkportfolio gebruikmaken van HP Networking, de combinatie van ProCurve en het onlangs overgenomen 3Com. HP voert verder zijn offensief tegen Cisco op met de kanaalcampagne 'Bevrijd.nu'.

HP meldt in een persbericht met deze stappen een alternatief te zijn voor Cisco. Het netwerkportfolio is een onderdeel van converged infrastructure-strategie waarmee de fabrikant het einde inluidt van zijn afzonderlijke silos van servers, opslag en netwerken. Met HP Networking kunnen kanaal en partners vaste en draadloze omgevingen beter integreren en de beveiliging verhogen.

Eelco Wanders, directeur ict infrastructure solutions bij Nobel: "Voor het datacenter waar we onze klanten hosten, zijn we overgestapt op HP Networking. Dat is een strategische keuze; we willen onze klanten over de hele range een geïntegreerd en aantrekkelijk aanbod bieden. Nu HP het 3Com-, H3C- en Tipping Point-portfolio heeft geïntegreerd ligt daar voor ons een enorme mogelijkheid voor onze marges en voor onze klanten. Vandaar dat we exclusief kiezen voor HP Networking."

Peter Jager, directeur VCD Infra Solutions: "Het grote voordeel van HP is dat zij hun netwerkproducten naadloos hebben geïntegreerd in hun servers en-storage oplossingen. Die integratie ondersteunt volledig onze doelstelling om als trusted partner onze klanten volledig te kunnen ondersteunen. Die willen namelijk steeds vaker een geïntegreerde oplossing, zonder voor elke opdracht met meerdere leveranciers om tafel te moeten. Vooral in de gezondheidszorg zien we dat klanten een partner willen die geïntegreerde, betrouwbare oplossingen biedt."

Jeffrey Raskeyn, channel manager HP Enterprise Servers, Storage and Networking: "Onze partners en klanten waren toe aan een tweede grote speler op de netwerkmarkt, die een hogere flexibiliteit, betere architectuur en beheer garandeert en de totale tco significant verlaagt. De integratie van HP Networking in Enterprise Servers, Storage en Networking zorgt ervoor dat kanaalpartners het potentieel van een moderne, converged infrastructure nu en in de toekomst ten volle kunnen benutten."

Channel campagne Bevrijd.nu
HP is met acht partners een actie gestart om duidelijk te maken dat de klant meer mogelijkheden heeft bij zijn keuze voor de juiste netwerkleverancier.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3589576). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.