Managed hosting door True

Ricoh en Aces Direct gaan samenwerken

 

Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van it- en documentmanagementoplossingen, is een samenwerking aangegaan met Aces Direct.

Vanaf deze week levert Aces Direct de stand-alone en multifunctionele printers van Ricoh aan zijn mkb- en grootzakelijke klanten. Begin oktober is de salesafdeling van Aces Direct voorgelicht over en getraind op Ricoh's producten en diensten. De reseller zal blijvend ondersteund worden door verschillende marketingprogramma's, e-learning en onsite training-mogelijkheden en het gezamenlijk in de markt zetten van sales-incentives.

Ricoh heeft een breed assortiment aan stand-alone en netwerk print- en documentoplossingen. De multifunctional's van Ricoh maken het mogelijk om te printen, kopiëren, faxen en scannen, maar bezitten ook geavanceerde archiveerfuncties en digitale distributiemogelijkheden.

Patrick Janssen, channel marketingmanager bij Ricoh: "Met Aces Direct hebben wij een reseller aangetrokken die beschikt over grote kennis van dit marktsegment. Zij zijn heel enthousiast en liet tijdens de trainingen al zien open te staan voor de nieuwste technologische print-mogelijkheden."

Sven van Boxtel, marketing manager bij Aces Direct: "Met Ricoh in ons printing-portfolio willen we een bredere en nieuwe doelgroep binnen het mkb aanspreken. Het is een ambitieuze en sterke kennisorganisatie die al jarenlang gericht is op duurzaam ondernemen. Dit past bij onze filosofie en werkwijze."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3588635). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.