Managed hosting door True

B+P levert Alphen aan den Rijn nieuw netwerk

 

Op 1 oktober heeft de gemeente Alphen aan den Rijn op het stadhuis en diverse uitwijklocaties een nieuwe netwerkinfrastructuur inclusief draadloos lan in gebruik genomen. B+P Communicationsystems uit Ede verzorgde de implementatie. De komende drie jaar is deze specialist ook verantwoordelijk voor alle support en onderhoud.

In de aanbestedingsronde is vooral gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding van diverse partijen. Tim de Groot, I&A adviseur bij de gemeente Alphen aan den Rijn, hierover: 'De kwaliteit en functionaliteit waren voor ons belangrijke punten, maar ook de prijs. Daarnaast zochten we een partner die stevig mee wilde denken en zich hield aan deadlines. Op 1 oktober moesten we echt live.'

Diversiteit
De samenwerking tussen de gemeente Alpen aan den Rijn en B+P Communicationsystems is voor minimaal drie jaar. Het stadhuis en de verschillende uitwijklocaties zijn voorzien van een volledig nieuwe netwerkinfrastructuur inclusief draadloos lan. De oplevering van het netwerk vond plaats op 1 oktober.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3588353). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.