Managed hosting door True

Nederlandse versie Windows XP SP2 beschikbaar

 

Volgens planning van Microsoft zal de Nederlandse versie van het tweede Service Pack voor Microsoft Windows XP (SP2) vanaf maandag 6 september a.s. beschikbaar komen.

De beschikbaarheid is gefaseerd om beter gebruik te maken van de downloadcapaciteit en om lange downloadtijden zoveel mogelijk te voorkomen. SP2 is een belangrijk onderdeel van Microsoft’s Trustworthy Computing-initiatief om gebruikers en organisaties te helpen bij het optimaal beveiligen van hun computersystemen.

Vanaf 14 september wordt er speciaal voor Windows XP Service Pack 2 telefonische ondersteuning gegeven via nummer 0900 - 040 0070. Het nummer is bereikbaar van maandag tot zondag van 09.00 - 22.00 uur. Via dit nummer kunnen gebruikers gratis ondersteuning krijgen (afgezien van de interlokale telefoonkosten) als zij problemen ondervinden met de Nederlandse of de Engelse versie van SP2. Ook kunnen zij informatie aanvragen over SP2 en SP2 op cd-rom bestellen. Naast deze bestellingen verwacht Microsoft nog ruim 700.000 cd-roms met SP2 te verspreiden als bijlage bij computerbladen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/358496). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.