Managed hosting door True

Gratis kleren sparen bij Tech Data

 

Tech Data is, in samenwerking met Microsoft, een loyaliteitsprogramma gestart waarbij resellers sparen voor gratis kleding. De campagne loopt onder de naam 'Krijg de kleren van Microsoft!' waarmee resellers met Microsoft-omzet sparen voor H&M-credits.

Tech Data beloont resellers die van 18 oktober tot en met 31 december 2010 hun Microsoft-omzet bij de distributeur kopen met H&M-credits. Per 100 euro is 1 H&Mtje te verdienen. Alle bij elkaar gespaarde punten worden aan het einde van de actieperiode in de vorm van een H&M-creditcard verstuurd naar de resellers. Resellers kunnen hun huidige score bekijken op de campagnewebssite.

Hennis & Maurits heeft een uitgebreide collectie. "Met Microsoft vindt u dat wat bij u, of uw familie, past!" is dan ook het motto van de marketingactie. Tech Data tracht met deze campagne meer resellers aan zich te binden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3563995). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.