Managed hosting door True

Dimension Data aast op bedrijf uit Nieuw-Zeeland

 

Het Zuid-Afrikaanse Dimension Data, dat in de afronding zit van de overname door het Japanse NTT, wil via zijn Aziatische dochter Datacraft het Nieuw-Zeelandse Integral Axon Computer Systems overnemen. Dit schrijft het Belgische Data News.

Datacraft is zelf al lang actief op de outsourcingmarkt van Nieuw-Zeeland. Nu heeft het een bod gedaan op integrator Integral Axon om 'klanten een volledige waaier van diensten en oplossingen te kunnen aanreiken, van desktop tot datacenter'. Integral Axon zou Datacraft onder meer versterken op vlak van software in de cloud.

Datacraft zou met de overname zijn business in Nieuw-Zeeland verdubbelen. Zelf was het vooral aanwezig in Wellington, terwijl Integral Axon een stevige voet aan de grond had in Auckland.

Over het bod is weinig meer bekend. Wel wordt meegedeeld dat Integral Axon bruto-activa ter waarde van 37,9 miljoen Nieuw-Zeelandse dollar in huis heeft. Dat is ongeveer 20,3 miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3560965). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.