Managed hosting door True

Volvo tekent overeenkomst met PC-Ware

 

In maart 2010 heeft het Ford-concern Volvo Car Corporation afgestoten. Mede als gevolg hiervan heeft de Zweedse autofabrikant een overeenkomst met PC-Ware ondertekend voor het centrale beheer en de inkoop van softwarelicenties. Deze overeenkomst omvat de wereldwijde softwarevoorziening en het management hiervan voor het gehele Volvo Cars.

Eerder dit jaar is Volvo Cars verkocht door Ford Motor Company, waardoor een apart licentiecontract noodzakelijk werd voor de Zweedse autofabrikant. Door de overeenkomst met PC-Ware kan Volvo Cars het complete softwarebeheer van een groot aantal leveranciers centraliseren.

Het ‘PC-Ware Licence Center' zal als een spil fungeren bij het beheer van softwarelicenties, het in de gaten houden van licentieovereenkomsten en de advisering rondom licentievraagstukken. PC-Ware zal ook als een adviesorgaan voor Volvo Cars fungeren in onderhandelingen met softwareleveranciers. 'We zijn erg blij dat we deze organisatie op globaal niveau mogen bedienen met onze softwarelicensing-diensten', aldus Klaus Elsbacher, ceo van PC-Ware.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3547742). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.