Managed hosting door True

Schouw Informatisering werkt met Poolse reseller

 

Mediadat software, een Microsoft Dynamics NAV- en crm-specialist uit Polen, heeft onlangs een partnerovereenkomst getekend met Schouw Informatisering voor de wederverkoop van SI Foodware in Polen.

SI Foodware is een gestandaardiseerde add-on voor Dynamics NAV, die speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie is ontwikkeld. Met de toevoeging van SI Foodware aan zijn assortiment wil Mediadat een leidende positie veroveren binnen de Poolse voedingsmiddelenindustrie op het gebied van erp-oplossingen.

De internationale strategie van Schouw Informatisering is gericht op samenwerking met gerenommeerde Microsoft Dynamics-partners die SI Foodware succesvol op de markt kunnen brengen binnen hun land. In de professionaliteit en ervaring van Mediadat heeft Schouw Informatisering de geschikte partner voor de Poolse markt gevonden. Mediadat heeft acht vestigingen verspreid over Polen en kan zo ook vanuit geografisch perspectief de Poolse voedselproducenten en -handelaren goed benaderen.

Daarnaast heeft Mediadat al een uitvoerig marketingplan ontwikkeld om leads te generen voor SI Foodware in de Poolse markt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3537912). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.