Managed hosting door True

Xerox houdt seminar over managed print services

 

Xerox organiseert op donderdag 21 oktober een seminar over managed print services voor het mkb.

Tijdens het seminar gaan sprekers dieper in op de voordelen die organisaties kunnen behalen met de invoering van managed print services die organisaties volledig ontzorgen bij print- en kopieerapparatuur. Tijdens diverse presentaties krijgen deelnemers antwoorden op vragen als ‘Wordt mijn huidige apparatuur wel efficiënt gebruikt?', ‘Hoe kan ik meer inzicht krijgen in de performance van mijn apparatuur?', ‘Wat is het verbruik per afdeling/machine?' en ‘Waar kan ik besparen op afdrukkosten, tonerverbruik en consumables?'.

Martijn Brand, director European channel, doet het welkomstwoord. Daarna volgt de presentatie ‘De voordelen van MPS' door Zac Butcher, director Infotrens Europa, waarin hij ingaat op de geschiedenis, de mogelijkheden, de marktontwikkeling en de trends op het gebied van managed print services. Daarna spreekt Adam Wade, general manager XPS/XPPS Xerox UK, over de Xerox Partner Print Services (XPPS)-oplossing. Gebruikers vertellen wat hun ervaringen zijn met MPS en XPPS. Tot slot is er de presentatie ‘Enterprise Print Governance' van Bertus Taekema, service delivery manager bij Xerox Nederland, en een afsluitende lunch.

Het seminar vindt plaats in Kasteel Hooge Vuursche te Baarn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3532958). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.