Managed hosting door True

Kender Thijssen wordt HP Datacenter-partner

 

HP heeft Kender Thijssen geselecteerd als partner voor de HP Converged Infrastructure Specialization-status voor 2011. Deze specialisten (voorheen DataCenter Solutions Specialists) leveren professionele skills om ict-effici├źntie te verhogen en de business flexibiliteit te optimaliseren.

Kender Thijssen heeft als preferred HP-partner bewezen de skills en ervaring in huis te hebben op het gebied van servers, storage, software, virtualisatie en netwerken uit het HP-portfolio. Het bedrijf heeft aangetoond complexe projecten bij enterprise accounts professioneel te kunnen uitvoeren en waarborgen.

Deze speciale partnerstatus geeft Kender Thijssen toegang tot gespecialiseerde resources en tools met betere voorwaarden voor klanten. Voor Marco Lesmeister, algemeen directeur van Kender Thijssen, is dit het bewijs dat zijn bedrijf de juiste strategie aanhangt: "We leveren flexibele infrastructuren in de vorm van 'ict as a service'. We zijn al jaren in onderhoud- en beheervraagstukken een prima outsourcingpartner voor onze klanten. Het laatste jaar is er echter een sterke groei van het aantal klanten (Arla Foods, Qmulus en Maasvlakte CCS) dat ict als een service afneemt vanuit ons eigen datacenter. Deze partnerovereenkomst is daarom voor ons belangrijk en deze status voor ons een blijk van waardering."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3532771). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.