Managed hosting door True

Kingston: vraag naar geheugenproducten neemt toe

 

Kingston, producent van geheugenproducten, zegt dat de vraag naar zijn geheugenproducten toeneemt. Dat komt onder andere doordat klanten hun pc's upgraden met cpu en memory.

Erik Vink, business development manager voor Nederland bij Kingston: 'De afzet van geheugenproducten gaat uitsluitend via resellers, zowel in de retail als in de zakelijke markt, met partijen zoals SCC Scholten Awater en Getronics. Ook wordt er veel verkocht via grote pc-leveranciers zoals Acer en Dell, dat Kingston in oem-verband verkoopt. In Nederland kiezen grote klanten voor upgrades met Kingston. Zo kregen onlangs 30.000 pc's van de Belastingdienst een upgrade met onze geheugenproducten.'

Volgens Vink wordt de capaciteit van ssd's steeds groter en de prijs aantrekkelijker, waardoor de vraag naar dit product toeneemt. Zo verkocht de fabrikant afgelopen zomer zijn nieuwe SSDNow V Series 64GB all-in-one bundel aan het Nederlandse Charlemagne College. Er werden 300 SSDNow-drives geimplementeerd om de prestaties van de desktops van leerlingen en docenten te verbeteren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3531394). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.