Managed hosting door True

Cisco introduceert nieuwe Flip Video-camcorders

 

Cisco brengt een nieuwe reeks Flip UltraHD- en Flip MinoHD-camcorders op de markt voor het opnemen en delen van HD-video. Deze modellen hebben een nieuw design, verbeterde HD-videokwaliteit en bieden meer mogelijkheden om video's te delen met behulp van de voorgeïnstalleerde FlipShare-software.

De nieuwe Flip Video-producten zijn uitgerust met beeldstabilisatie en nemen op in 720 pixels resolutie met 50 frames per seconde, waardoor gebruikers zeer duidelijke en stabiele video's kunnen maken.

De producten zijn uitgerust met een nieuwe versie van FlipShare die zowel op Windows- als Mac-computers werkt. Met deze software kan videomateriaal worden opgeslagen, bewerkt of gedeeld. De mogelijkheid om snapshots uit video's te nemen is verbeterd en ook is de software nu voorzien van een Magic Movie-knop waarmee van meerdere videoclips kunnen worden gemaakt.

De UltraHD is 25 procent dunner dan zijn voorganger en maakt gebruik van standaard AAA-batterijen of een oplaadbare accu die standaard wordt meegeleverd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3528854). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.