Managed hosting door True

Decos sluit distributieovereenkomst met AllBidigit

 

Decos, specialist in document- en informatiebeheeroplossingen, breidt de samenwerking met AllBidigit verder uit. De overeenkomst houdt in dat AllBidigit nu ook Decos D5 als SaaS-oplossing zelfstandig gaat aanbieden aan bestaande klanten en prospects.

AllBidigit, dat gespecialiseerd is in archiefopslag, digitalisering, documentbeheer, archiefbewerking en detachering, kan hiermee zijn dienstverlening verder uitbreiden. De consultants van AllBidigit zijn door Decos opgeleid en gecertificeerd om klanten de juiste ondersteuning te kunnen bieden. Door de nauwe samenwerking met Decos blijft AllBidigit bovendien volledig op de hoogte van de laatste productontwikkelingen.

AllBidigit Group is binnen diverse sectoren actief, waaronder de overheid, zorginstellingen, de industriële sector en het mkb. De SaaS-oplossing van Decos biedt nieuwe mogelijkheden om de dienstverlening uit te breiden.

"De samenwerking met AllBidigit is een mooi voorbeeld van hoe wij samen met nieuwe partners kijken naar nieuwe kansen", stelt Bas Taalman, channel manager bij Decos. "Het is een specialist met een uitstekende reputatie. Wij zijn ervan overtuigd dat het de juiste partij is om ons te helpen het aantal gebruikers van Decos verder uit te breiden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3514110). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.