Managed hosting door True

Imtech spint garen bij zuinigere netwerken

 

Technisch dienstverlener Imtech zegt voor ruim 22 miljoen euro aan orders voor het aanleggen van netwerken in wacht te hebben gesleept. Het bedrijf uit Gouda ziet in de afgelopen maanden een toename van de vraag naar netwerken die veel minder energie verbruiken. Imtech werkt voor de realisatie en het onderhoud en beheer van deze netwerken samen met Cisco en HP. Recente Nederlandse orders zijn afkomstig van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Eneco, het Jeroen Bosch Ziekenhuis, ASR Nederland en de gemeente Amersfoort.

Imtech spreekt van 'intelligente netwerken', waarbij het zijn kennis als energie-oplossingen inzet om tot een betere en slimmere energie-efficiëntie te komen. Naast implementatie ervan vragen klanten Imtech in toenemende mate deze netwerken te onderhouden en te beheren. Imtech biedt deze diensten dag en nacht vanuit een redundant uitgevoerd netwerkservicecentrum. Hierbij gaat het zowel om beheerdiensten als virtualisatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3511707). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.