Managed hosting door True

Exclusive Networks in handen van durfkapitalist

 

Durfkapitalist Crédit Agricole Private Equity heeft een meerderheidsbelang genomen in het Franse Exclusive Networks. Deze distributeur is ook actief in Nederland.

Crédit Agricole Private Equity heeft 69 procent van de aandelen van Exclusive Networks overgenomen, een Franse distributeur van security-, opslag-, en netwerkoplossingen.

Doel van de overname is om van Exclusive Networks 'de grootste Europese verdeler van it-security-systemen' te maken. Dat moet gebeuren door het aantal leveranciers van Exclusive Networks op te drijven in de landen waar de leverancier al aanwezig is en door verder uit te breiden in Europa (met name Duitsland en Scandinavië). Crédit Agricole Private Equity zegt de omvang van het bedrijf binnen vijf jaar te willen verdriedubbelen.

Momenteel telt de groep 40, hoofdzakelijk Amerikaanse, leveranciers en meer dan 1500 resellers in tien Europese landen. In 2009 draaide Exclusive Networks een omzet van 82,6 miljoen euro, waarvan 40 miljoen euro in Frankrijk. Bij het bedrijf werken 127 mensen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3503695). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.