Managed hosting door True

Actebis wordt distributeur van Corsair

 

Handen schudden

Actebis Computers is officieel distributeur van Corsair geworden. Corsair is een leverancier van componenten voor high-end workstations.

Corsair richt zich voornamelijk op de pc-liefhebber en gamer, maar de vraag naar de componenten en accesoires komt vanuit een steeds bredere doelgroep. De leverancier denkt via Actebis aan die vraag te kunnen voldoen door de kennis die het bedrijf heeft als componentendistributeur en door de focus die de distributeur Corsair kan bieden.
Tom Bergsta, product manager componenten bij Actebis: "Wij zijn sterk in retail, B2B en e-tail. Corsair past uitstekend in onze strategie als focused distributor."
Volgens Jeroen Rijkers, country manager van Corsair, is het assortiment van zijn bedrijf de laatste jaren flink gegroeid, met flash, voedingen, ssd en sinds enige tijd ook coolers en behuizingen. "En er staan nog meer nieuwe producten klaar. We zochten een partner die de producten en onze focus op de pc-liefhebber en gamer kan overbrengen op de markt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3479261). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.