Managed hosting door True

Peter van Lingen Citrix manager system integrators

 

Peter van Lingen is benoemd tot manager system integrators bij Citrix Benelux. Hij stuurt een team aan dat verantwoordelijk is voor het ondersteunen van de system integrators in Nederland, België en Luxemburg.

Met deze aanstelling wil Citrix de samenwerking met deze partners verbeteren. System integrators zijn grote organisaties die bij eindgebruikers complete it-omgevingen kunnen inrichten. De oplossingen van Citrix op het gebied van virtualisatie, networking en cloud computing spelen hier vaak een belangrijke rol in. De leverancier werkt daarom nauw samen met deze partners. Ze kunnen rekenen op zowel technische als commerciële ondersteuning, en het gezamenlijk creëren van customer demand, vooral in de desktopvirtualisatie-markt. System integrators in de Benelux zijn onder meer Capgemini, Atos Origin, CSC en Fujitsu.

Van Lingen werkte hiervoor enkele jaren als manager business development bij Citrix. Hij ondersteunde initiatieven op het gebied van nieuwe technologieën en marktontwikkelingen op lokaal niveau.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3455426). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Gefeliciteerd Peter !

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.