Managed hosting door True

Nieuwe Citrix-certificaten beschikbaar

 

Citrix introduceert twee nieuwe certificaten voor gevorderde engineers en architecten die zijn gespecialiseerd in end-to-end-virtualisatie. Het gaat om de Citrix Certified Enterprise Engineer (CCEE) for Virtualization en Citrix Certified Integration Architect (CCIA) for Virtualization.

Met deze programma's wil de leverancier it-professionals helpen om vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om de end-to-end-virtualisatie-oplossingen van Citrix in de praktijk te brengen, van het datacenter tot de desktop.

Virtualisatie wordt steeds belangrijker voor it-medewerkers, omdat bedrijven meer investeren in de inzet van virtuele servers en desktops. Recent onderzoek laat zelfs zien dat it-professionals die virtualisatie-oplossingen kunnen implementeren tot de meest gezochte werknemers in de it-sector behoren. Volgens het onderzoek van Certification Magazine wordt het echter steeds moeilijker voor werknemers om door te dringen tot deze specialisatie ‘zonder gespecialiseerde kennis en training'.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3451677). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.