Managed hosting door True

Brand-Rex distribueert EPV-oplossing RiT Technologies

 

Brand-Rex, producent van gestructureerde bekabelingssystemen, neemt de EPV-kabelbeheeroplossing van RiT Technologies op in zijn portfolio. De EPV-oplossing van RiT Technologies is een appliance die voorziet in real-time monitoring van een complete netwerkinfrastructuur. De oplossing richt zich met name op kleine en middelgrote organisaties.

"EPV zorgt voor een nieuwe en eenvoudige benadering op het gebied van real-time connectiviteitsbeheer", zegt Ian Wilkie, Business & Marketing Director bij Brand-Rex. "We zijn erg enthousiast over het feit dat we nu voortbouwen op tien jaar samenwerking met RiT . We zien EPV als een uitbreiding op onze bestaande oplossing voor het beheer van koper-, glasvezel- en intelligente netwerken. EPV stelt ons in staat bestaande en nieuwe klanten een toegankelijke en betaalbare oplossing voor de monitoring van infrastructuurbeheer te bieden."

Met de EPV-oplossing richt RiT Technologies zich op organisaties die zoeken naar de functionaliteit van een traditioneel monitoringsysteem dat inzicht biedt in netwerkprestaties zonder dat de complexiteit toeneemt. De EPV is een standalone oplossing die geen additionele software of servers vereist. De appliance is gebaseerd op de geavanceerde infrastructuurtechnologieën van RiT. Na installatie verzamelt de EPV informatie binnen de patchpanelen en communicatieracks van een organisatie. Het systeem detecteert elke wijziging in connectiviteit en stuurt een melding naar de verantwoordelijke medewerkers. Alle informatie over connectiviteit is makkelijk te ontsluiten via een gebruiksvriendelijke grafische gebruikersinterface en webbrowser. Dat maakt EPV tot een ideale oplossing voor connectiviteitsbeheer voor bedrijven met verschillende vestigingen.

"Wij zijn erg blij dat Brand-Rex zijn bekabelingsinfrastructuuroplossingen aanvult met onze EPV-oplossing en wij daardoor onze samenwerking met het bedrijf versterken", zegt Zvi Braun, Senior Director Product & Project Management bij RiT Technologies. "EPV is een innovatief product met een nieuw marktconcept: infrastructuurbeheer op basis van plug and play zonder investeringen in servers en sofware. EPV is makkelijk op te waarderen naar een volledig intelligente infrastructuurbeheeroplossing. Klanten kunnen zo groeien van een basisinstallatie naar grootschalige omgevingen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3447418). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.