Managed hosting door True

BlueCat opent Europees hoofdkantoor in Amsterdam

 

BlueCat Networks heeft een Europees hoofdkantoor in Amsterdam te openen, in reactie op de in rap tempo toenemende wereldwijde vraag naar IPAM, DNS en DHCP oplossingen. Vanuit Amsterdam zal het Europese partnernetwerk worden aangestuurd.

Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam wordt nauw samengewerkt met Europese channel partners om projecten te identificeren en om distributeurs en resellers van de middelen te voorzien die nodig zijn om marketing en sales activiteiten te optimaliseren, ten einde BlueCat Networks' marktaandeel te vergroten. Met een team van IT en sales experts met uitgebreide kennis van de Europese markt, is het kantoor gevestigd aan de Johannes Verhulststraat 156A, 1071NL Amsterdam en bereikbaar op telefoonnummer +31 20 754 64 85.

Het kantoor wordt aangestuurd door Paul Couturier, voormalig Vice President & General Manager for EMEA and APAC bij TippingPoint, waar hij verantwoordelijk was voor de groei van de international tak van het bedrijf met een miljoenenomzet op jaarbasis. Met meer dan 20 jaar ervaring in IT en Sales Management, en vloeiend in Engels, Duits, Frans, Italiaans en Duits, lijkt Couturier's ervaring in leidinggeven aan vooraanstaande bedrijven zoals Siemens, HP en 3Com perfect aan te sluiten op de behoefte van BlueCat Networks om aan de snelgroeiende Europese vraag te voldoen.

"Ondanks de wereldwijde recessie blijft de vraag naar BlueCat's IPAM en DNS/DHCP oplossingen in snel tempo groeien. De opening van het Amsterdamse hoofdkantoor is een direct gevolg van dit verschijnsel en BlueCat's uitbreiding in Europa," zegt Paul Couturier, Vice President Europe voor BlueCat Networks. "Als één van de vele BlueCat kantoren die in 2010 over de gehele wereld geopend zullen worden, zal het hoofdkantoor in Amsterdam de marketing activiteiten binnen Europa coördineren," gaat Couturier verder. "Dit kantoor voorziet het groeiende aantal Europese channel partners van lokale ondersteuning, kennis en training die zij nodig hebben om hun klantenbestand uit te breiden en verkoopcijfers te verhogen."

"Tegemoetkomen aan de behoeftes van onze klanten is altijd al BlueCat Networks' eerste prioriteit geweest en het nieuwe Training Services programma onderstreept dit. Het programma maakt het makkelijker voor klanten om hun IPAM, DNS en DHCP training rond de drukke schema's van de netwerkbeheerders te plannen," zegt Israel Forst, Vice President Professional Services bij BlueCat Networks. "BlueCat Networks' innovatieve IPAM en DNS/DHCP oplossingen zijn de benchmark voor de branche en dit evenzo innovatieve programma zal de benchmark zijn voor IPAM, DNS en DHCP training - gericht op het verhogen van netwerk efficiëntie en productiviteit voor onze klanten."

BlueCat Networks' Proteus IPAM platforms zijn volledig integreerbaar met de eigen Adonis DNS/DHCP appliances en Microsoft Windows DNS en DHCP. Dit alles teneinde netwerk management te vereenvoudigen door het makkelijk te maken voor netwerkbeheerders om IP inventory tracking en allocation volledig te integreren met DNS en DHCP management. Beheerders kunnen een netwerk ontwerpen met een simpel concept, vervolgens in gebruik nemen, uitrollen en beheren binnen de organisatie. Bij het beheren van DNS en DHCP is het Proteus platform het "mission control" centrum dat full command en de mogelijkheid tot het op maat maken van configuraties biedt vanuit een centrale, beveiligde Web-based interface en zo eenvoudig alle IPAM problemen elimineert.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3445414). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Is hier sprake van een typefout? BlueCat of BlueCoat? Of hebben we het wel degelijk over een andere organisatie?

Mvg
Rob Groenen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.