Managed hosting door True

Quest Software neemt Duitse Völcker Informatik over

 

Quest Software heeft het Duitse Völcker Informatik AG, overgenomen. Dit is een niet-beursgenoteerde aanbieder van oplossingen voor identity managerment, gespecialiseerd in het beheer van gebruikersidentiteiten, toegangsprivileges en beveiliging van diverse applicaties en systemen.

De aankoop breidt het Quest One Identity-portfolio verder uit, en voegt sterkere mogelijkheden voor beschikbaarstelling van gebruikers en bronvoorziening, self-service en workflow toe aan de al robuuste set van middelen en technologie die identity en access management (IAM) vereenvoudigen. Werner van Unen, Country Manager van Quest Software: 'Met de toenemende impact van cloud computing aan de ene kant en de strengere eisen aangaande wet- en regelgeving groeit het belang van informatiebeveiliging. Mijn verwachting is dat deze steeds meer gecentreerd zal zijn rond een persoon en zijn rol (len) binnen een organisatie. Hierop speelt deze overname uitstekend in; ook al vanwege het feit dat we met ActiveEntry aan beheerskant de complexiteit verminderen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3427422). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.