Managed hosting door True

Nederlandstalige Office 2010 is beschikbaar

 

Softwarebedrijf Microsoft heeft de Nederlandstalige versies van kantoorsoftwarepakket Office 2010, Visio 2010 en Project 2010 beschikbaar gesteld. Van Office Mobile 2010 is eveneens een Nederlandstalige versie beschikbaar voor alle Windows Mobile 6.5-telefoons, via de Windows Marketplace for Mobile. Office 2010 gebruikers kunnen nu ook gebruik maken van Office Web Apps.

Op 12 mei 2010 bracht Microsoft de Engelstalige versie van Office, Visio en Project 2010 al op de markt. Het betrof toen alleen zakelijke versies voor organisaties met volumelicenties.

Bedrijven tussen de vijf en de twintig werknemers hebben de keuze om een FPP (Full Packaged Product) of PKC (Product Key Card ofwel Productcodekaart) te kopen. De FPP-licentie bestaat uit een dvd in een doos met de software en de productcode. Een FPP geeft de eindgebruiker het recht om Office 2010 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen en Office Professional 2010 op twee computers te installeren. De PKC-licentie bestaat alleen uit een productcode, waarmee het Office 2010 image wordt ontgrendeld en geactiveerd. De eindgebruiker heeft recht op één licentie.

Bedrijven vanaf vijf werknemers hebben ook de mogelijkheid om Volume Licenties aan te schaffen. Zij kunnen dan kiezen uit Office Standard 2010 en Office Professional Plus 2010. Office Standard 2010 bestaat uit Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook met Business Contact Manager en Publisher. Office Professional Plus 2010 bevat: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook met Business Contact Manager, Publisher, Access, InfoPath en Communicator.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3417875). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.