Managed hosting door True

Quote distribueert Tune Up Utilities

 

Onlangs is Quote gestart met de distributie van Tune Up. Dit Duits software bedrijf is een utility fabrikant.

De suite van TuneUp Utilities 2010, Windows optimalisatiesoftware, is verbeterd en uitgebreid met TuneUp Turbomodus en TuneUp Live-optimalisatie. Met de nieuwe versie van TuneUp Utilities kunnen gebruikers van Windows XP, Windows Vista of Windows 7 hun computer sneller en stabieler maken.

Daarnaast is het mogelijk om de pc in eigen stijl aan te passen. De onderdelen Turbomodus, Live-optimalisatie en Automatisch onderhoud, ontwikkeld door TuneUp, lossen de meest voorkomende pc-problemen snel op en bieden de gebruiker optimale computerprestaties. TuneUp heeft veel functies geïntegreerd om Windows pc's te verbeteren en zo de software suite nog makkelijker te gebruiken. Het gebruiksvriendelijke Start Center toont de gebruiker direct of er problemen of vertragingen zijn met Windows en welke optimalisatietaken er nog moeten worden uitgevoerd. In plaats van de gebruikelijke zeven categorieën, worden nu nog maar vier velden getoond, te weten 'Systeemonderhoud', 'Betere prestaties', 'Problemen oplossen' en 'Windows aanpassen'. Gebruikers hebben via deze velden snel en direct toegang tot de nieuwe optimalisatiefuncties van de laatste versie van TuneUp Utilities.

Vergeleken met de concurrentie heeft Tune Up een aantal voordelen zoals ondersteuning voor alle internet browsers, gescheiden openen van tools en de mogelijkheid om meer dan 400 opties te configureren onder Startmenu, taakbalk, Internet Instellingen, privacy, animaties etc. Ook de reparatie wizard om in een paar clicks vaakvoorkomende problemen op te lossen is uniek.

Voor Quote is Tune Up een aanvulling op de software van Microsoft die Quote als Micorosoft distributeur in zijn assortiment heeft.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3416892). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.