Managed hosting door True

Ziggo vernieuwt zakelijke dienst Internet Plus

 

Internet Plus van Ziggo is vanaf 1 juli vernieuwd. De upload-snelheid is bij alle drie de varianten verhoogd en voor het voordeligste tarief is ook de downloadsnelheid verbeterd. De abonnementsprijzen blijven ongewijzigd of worden verlaagd, aldus Ziggo.

Afhankelijk van de gekozen variant en contractsduur (1, 2 of 3 jaar) geeft Ziggo een introductiekorting die kan oplopen tot vijf maanden. Met de vernieuwde dienst voor de mkb-markt ontvangt de klant internet met vaste ip-adressen, waardoor eigen servers gebruikt kunnen worden.  

Vanaf begin juli zijn aanvullende diensten voor de zakelijke gebruiker beschikbaar, zoals web- en e-mail-hosting, internetbeveiliging, online back-up en dataopslag. Er zijn geen aansluitkosten voor de aanvullende diensten.

Voor een zelfstandige zonder personeel (zzp'er) of een ondernemer met enkele medewerkers is er het zakelijke Alles-in-1 pakket: Office Basis. In het pakket zit onder andere internet, twee telefonielijnen, radio en televisie. Daarnaast krijgt de ondernemer hulp via de zakelijke helpdesk en servicegarantie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3411905). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.