Managed hosting door True

Cisco hosted collaboration-oplossing voor partners

 

Cisco biedt partners een hosted collaboration-oplossing aan. Hiermee kunnen ze hun klanten collaboration-applicaties leveren via de cloud, gebruikmakend van een 'as a service'-model.

De Cisco hosted collaboration-oplossing bouwt voort op het bestaande hosted unified communications-aanbod. Volgens de leverancier biedt dit klanten flexibiliteit bij de keuze hoe zij collaboration-applicaties implementeren binnen hun organisatie. Met de gehoste optie kunnen klanten de samenwerkingstechnologieën snel inzetten, zonder grote investeringen vooraf, terwijl de operationele uitgaven worden verlaagd, aldus de leverancier.

Een uitbreiding van de hosted collaboration-oplossing is multi-tenancy. Dit biedt de mogelijkheid om applicaties beschikbaar te stellen binnen een gevirtualiseerde omgeving, aan meerdere klanten tegelijk. De hosted collaboration-oplossing is ontworpen voor service providers en partner datacenters, en is geoptimaliseerd voor Unified Computing System, onderdeel van de Unified Service Delivery-oplossing. Unified Service Delivery combineert datacenter en het netwerk om zo de dienstverlening te transformeren en de basis te bouwen voor cloud-diensten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3411281). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.