Managed hosting door True

Valori-dochter Cerios gaat zelfstandig verder

 

Een kernactiviteit van Valori is het testen van software

Dochteronderneming Cerios van ict-dienstverlener Valori gaat per 1 juli 2010 zelfstandig verder. De testdienstverlener wil zich richten op zijn kernactiviteiten testen en acceptatie, business architectuur en projectmanagement. Onder Cerios vallen de business units IT Architects en Project Management. Maintain kocht in 2006 The Period Group, in 2007 zijn de twee bedrijven samen verder gegaan onder de naam Valori.

‘Net als bij veel andere bedrijven is 2009 een turbulent jaar geweest voor Valori. Dat heeft ertoe geleid dat we intern hebben gekeken hoe onze organisatie het beste kan worden gepositioneerd voor het tweede decenium van deze eeuw', zegt een woordvoerder.

Cerios gaat zelfstandig verder. Het management van de onderneming is in handen van Bob van Zeist en Ron Stoorvogel. De nieuwe onderneming houdt zich vooral bezig met projectmanagement en it-architectuur. Volgens de woordvoerder blijven de bedrijven nog steeds nauw met elkaar samenwerken. Bij Cerios werken dertig tot veertig mensen.

De business units Business Architects, Testing & Acceptance en Business Information Services blijven deel uitmaken van Valori. Het bedrijf heeft 130 personen in dienst.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3409780). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.