Managed hosting door True

Nieuw kanaalprogramma scannerdivisie Fujitsu

 

Fujitsu PFU Imaging Solutions Europe zegt de komende jaren te willen groeien met diverse soorten partners, zoals resellers, var's en system integrators. Daarvoor is het Imaging Channel-programma opgezet en de website vernieuwd. De leverancier verwacht dat in verschillende branches steeds meer wordt gescand, waarbij digitale documenten worden gearchiveerd. Dat biedt verkoopkansen voor resellers.

Op een onlangs gehouden kanaalconferentie spraken diverse managers van Fujitsu's PFU-divisie, waaronder Mike Nelson, de baas van Fujitsu Imaging Sales Group EMEA. Volgens hen is het de bedoeling is dat er meer Fujitsu-scanners worden verkocht, die naast een notebook of pc kunnen worden gebruikt om snel documenten te scannen.

Om de vraag te stimuleren werkt Fujitsu aan meer 'brand awareness'. Hoewel 2010 een vlakke groei vertoont, zegt Fujitsu dat er komende jaren groeikansen voor resellers zijn in diverse verticale markten. Dat geldt vooral voor markten waar veel papieren documenten worden gebruikt die digitaal worden gearchiveerd. Dat zijn bijvoorbeeld banken en de verzekeringsbranche, de gezondheidszorg, de overheid, onderzoeksinstellingen en hospitality branches. In deze verticale markten kunnen var's en system integrators complete scanoplossingen leveren.

De scanners van Fujitsu PFU kunnen gekoppeld worden aan belangrijke applicaties die in documentstromen,  zoals Oracle-databases en Microsoft SQL en Sharepoint. Andere partijen waarmee PFU samenwerkt zijn Kofax, Fujitsu Technology Solutions, ELO, EMC, Global360, Abbyy, Able Tech, Docuware, Drivve, Itha, Office Gemini, Open Bee, ReadSoft, Scalaris, Silex en SmartDoc.

In Nederland worden de scanners onder andere verkocht via distributeurs Avnet, Kofax en Tech Data.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3401961). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.