Managed hosting door True

Gensys biedt ruimere ondersteuning Novell-producten

 

SPS, gespecialiseerd in ICT-beheer, heeft de ondersteuning voor Novell-producten in de beheeroplossing Gensys uitgebreid.

Door de uitbreiding van de beheeroplossing Gensys van SPS wordt alle relevante managementinformatie van onder andere NetWare, GroupWise en ZENworks beschikbaar binnen Gensys.

Gensys is een geïntegreerde beheeroplossing, waarmee de ICT-omgeving kan worden beheerd vanuit de prioriteit van de bedrijfsprocessen die deze ondersteunt. Binnen veel organisaties vormen de producten van Novell een onmisbare schakel binnen het primaire bedrijfsproces. Deze producten kunnen vanaf nu als integraal onderdeel van het bedrijfsproces vanuit dezelfde optiek beheerd worden als bijvoorbeeld ERP- en CRM-oplossingen.

'Gensys wordt veelal ingezet door professionele serviceverleners', aldus Harry van den Bergh, manager partners bij SPS. 'Bij de klanten van deze organisaties speelt Novell een belangrijke rol. Naast de SUSE Linux oplossingen van Novell kunnen onze partners en klanten nu ook de traditionele Novell-oplossingen volledig met Gensys beheren.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/340004). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.