Managed hosting door True

BCT opent kantoor in Duitsland

 

BCT heeft een vestiging geopend in Duitsland. De Limburgse leverancier van systemen voor content management en document management houdt kantoor in Aken. De nieuwe vestiging komt voort uit de overname van de Duitse distributeur SDD op 26 mei 2010. Met dat bedrijf had BCT voordien een samenwerkingsovereenkomst. De nieuwe locatie richt zich vooral op de verkoop aan industriële bedrijven in het Ruhrgebied van het softwarepakket Corsa/Invoice. Dat wordt gebruikt voor de verwerking van elektronische facturen.

De Limburgse leverancier van software voor facturatie, contractafhandeling en enterprise content management (ecm) is al sinds 2001 actief in Duitsland, maar bediende die markt tot dusver vanuit Nederland en via Duitse partners.

Op de nieuwe vestiging wordt gestart met acht man. Die groep wordt vanuit Nederland ondersteund via de servicedesk, engineers en implementatie-experts.

Op dit moment zijn grote organisaties zoals uitgeversbedrijf Weltbild, bouwconsortium Strabag en technologiebedrijf Thyssen Krupp klant bij de leverancier. Daarnaast werken veel zogeheten ‘Versorgungswerke' met de automatiseringssoftware van de Limburgse leverancier. Dat zijn overkoepelende organisaties die administratieve diensten voor specifieke beroepsgroepen leveren.

In tegenstelling tot de Nederlandse markt, waar 75 procent van de klanten in de overheidssector te vinden is, heeft het bedrijf in de Duitse markt vooral industriële bedrijven als klant.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3397335). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.