Managed hosting door True

Novell-verkoop via partners neemt toe

 

Novell ziet de verkoop via zijn partners groeien, onder andere met de producten SuSE Linux en PlateSpin. Dit zegt Ronald de Jong, directeur van Novell Benelux.

De toename in de verkoop van Novell-software komt vooral door de groei van het aantal Silver Partners, aldus De Jong. "We krijgen er in de EMEA-regio per kwartaal gemiddeld 250 Silver Partners bij. Zij verkopen vooral ons SuSE Linux-platform en de virtualisatiesoftware van PlateSpin. Met PlateSpin Workload Management kunnen managers van datacentra workloads configureren, analyseren, migreren en de volledige levenscyclus ervan beheren. Inmiddels hebben we in de EMEA-regio in totaal 6800 getrainde partners."

De Jong zegt verder dat zijn partners goede zaken kunnen doen als ze ZENworks gebruiken bij de migratie naar Windows 7-omgevingen. ZENworks Application Virtualization maakt volgens hem een eind aan problemen met applicatiecompatibiliteit met Windows-desktops, vereenvoudigt het beheer en zorgt ervoor dat applicaties en upgrades van besturingsystemen veilig kunnen worden uitgerold. De leverancier hanteert hiervoor speciale prijzen, aldus De Jong.

Volgens hem is de relatie met Microsoft overigens goed te noemen. Zo goed dat er speciale vouchers van Microsoft en Novell zijn om Red Hat-klanten te verleiden om over te stappen naar Novell.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3395858). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.