Managed hosting door True

Copaco richt zich op groeimarkt narrowcasting

 

Copaco Nederland levert vanaf nu complete narrowcasting-oplossingen voor locaties vanaf één beeldscherm en stelt daarmee resellers in staat betaalbare narrowcasting-oplossingen te leveren aan bedrijven in het mkb-segment.

Met de oplossingen kan ook de kleinste ondernemer een eigen intern 'tv-kanaal' opzetten, zonder veel kennis en zonder dat het veel tijd kost om het kanaal te beheren, aldus Copaco. De oplossingen bestaan onder andere uit displays, bevestigingsproducten, mediaplayers en software voor het maken en beheren van de content. Copaco Business Services levert de diensten, waarbij de mediaplayers gebruiksklaar worden geleverd.

Copaco biedt een ‘single point of contact' op het gebied van narrowcasting-oplossingen. Het concentreren van producten en kennis speelt een belangrijke rol bij kennisoverdracht en helpt resellers om nieuwe producten en technologieën in de markt te zetten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3395457). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Narrowcasting als een Service aanbieden is waar ondernemers meer belang bij kunnen hebben. Samsung levert bijvoorbeeld templates aan zodat je dit als ondernemer zelf kunt doen.
Het maken van een professionele presentatie afgewisseld met film en RSS feed van laatste nieuws is niet voor iedereen weggelegd. Uiteindelijk is het een communicatie met je klanten en deze moet doordacht zijn.
Met het juiste gereedschap is dit voor distributeurs en fabrikanten een ideale manier om over de schermen bij IT resellers in de winkel te komen. De meeste NarrowCasting systemen zijn Webbased te ontsluiten, wij werken samen met FocusNetworks om dit op te zetten voor Makelaars en Retail ketens. Het centrale beheer maakt dat uiteindelijk de klant tevreden is omdat het iets toevoegd waar hij zelf invloed op heeft maar niet al zijn tijd in hoeft te stoppen. De banner voor Samsung kan namelijk vaker gebruikt worden. Dit hoef je niet per Reseller te maken.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.