Managed hosting door True

Office 2010 beschikbaar voor consumenten

 

De Engelstalige versie van Microsoft Office 2010, Visio 2010 en Project 2010 zijn wereldwijd beschikbaar. De Nederlandse versie is vanaf 6 juli beschikbaar. Reseller Alternate ziet goede verkoopkansen voor zichzelf en andere resellers.

Consumenten kunnen Office 2010 nu kopen bij meer dan 35.000 verkooppunten overal ter wereld, via online winkels en direct bij Microsoft. Volgens Bas Wanrooij, marketing manager van de Nederlandse pc-bouwer en softwareleverancier Alternate, biedt de nieuwe Office ook voordelen voor resellers: "De line-up is een stuk overzichtelijker dan bij de vorige editie. Voor Alternate biedt dit de mogelijkheid om consumenten direct bij hun aankoop te attenderen op de uitgebreidere versies, en zo een upsell te creëren."

Tijdens de gehele ontwikkelcyclus is input van de gebruikers steeds essentieel geweest voor de verbeteringen die in Office 2010 te vinden zijn, zo zegt Microsoft. 'Informatie is nu inzichtelijker gemaakt door deze te visualiseren in een tabel of grafiek. De nieuwe versie zorgt ervoor dat iemand kan werken zoals hij dat wil, op de vertrouwde manier op een pc, mobiele telefoon of via een internetbrowser.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3392896). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.