Managed hosting door True

Dupaco verzorgt distributie SugarCRM

 

Dupaco Distribution doet de distributie voor SugarCRM in Nederland. Hierdoor breidt de distributeur zijn portfolio uit met een commerciële open source crm (customer relationship management)-oplossing.

Door de open source-architectuur van SugarCRM kan deze oplossing eenvoudig aan de bedrijfsomstandigheden worden aangepast. Larry Augustin, ceo van SugarCRM: "In Dupaco zien wij een goede partner om verdere groei in Nederlandse markt te bewerkstelligen. Om onze activiteiten in Nederland te stroomlijnen hebben wij gekozen voor een lokale distributeur."

Erik Monninkhof, directeur Dupaco: "Wij hebben heel bewust gekozen om SugarCRM aan ons portfolio toe te voegen. Hoewel de verkoop van crm voor ons nog relatief nieuw is, past het prima in onze strategie. De komende maanden richten wij onze aandacht op het versterken van onze relatie met bestaande SugarCRM-partners en zullen wij het partnernetwerk in Nederland gaan uitbreiden".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3386387). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.